Utvalda produkter hos rätt butiker
I lager med snabba leveranser

Så väljer vi produkter

Black Friday 2023 – erbjudanden och rabatter

Årets största shoppingdag är här – fira Black Friday den 24 november och ta del av erbjudanden från populära butiker och varumärken.

Butiker med rabatt

Vad är Black Friday?

Black Friday infaller alltid fredagen efter Thanksgiving, och brukar räknas som startskottet för julhandeln. Traditionen startade i USA, men har de senaste tio åren vuxit till att bli en stor händelse även i Sverige. Numera erbjuder de flesta butiker rabatt under Black Friday, och många erbjuder dessutom erbjudanden under hela veckan innan – eller till och med månaden.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena under Black Friday?

När det gäller att hitta så bra pris som möjligt på dina favoritprodukter är det första tipset att vara ute i god tid. Många butiker erbjuder nedsatta priser redan från måndag den 20 november, så vänta inte till fredagen! Dock väljer en del butiker att sänka priset successivt under veckans gång, vilket gör att det i vissa fall istället kan vara bra att ha lite is i magen.

Ett annat tips är att jämföra olika butiker för att se var det lägsta priset finns. Tänk på att den högsta rabatten inte alltid innebär det lägsta priset.


Redaktionen
Outdoor.se