Lär dig göra egna beten tillsammans med proffs

bygga egna  beten göra beten tillverka beten gummibeten harcorecraft

Bygga egna beten är inne. För att öka upp intresset ytterligare kommer det Svenska företaget Hardcore Lures tillsammans med de amerikanska herrarna Mike Faupel och Larry Dahlberg hålla Föreläsning och Workshop om betesbyggande i Örebro den 16 april och i Alingsås den 23 april.

För ytterligare information klicka här->

Föreläsning: Kort presentation av dem som driver Hardcore Lures och vad vi gör och inte gör när vi gjuter målar driver fiskeshop m.m.

Föreläsning av Mike Faupel från Alumilite som har en oändlig kunskap, kreativitet och förståelse kring materialen runt betesbygge. Det finns alltid något man lär sig när man lyssnar till Mike.

http://www.alumilite.com/
http://www.makelure.com/

Föreläsning av Larry Dahlberg. Legenden Larry Dahlberg som ligger bakom en mängd produkter inom fiske: Mr Whiggley, Diver Frog, Whopper Plopper m.m. Ni har säkert också sett Larry skymta förbi i en och annan Youtube film eller på TV i USA.

http://huntforbigfish.com/wordpress/
http://www.youtube.com/user/HuntBigFish

(Gästföreläser i Örebro gör Kristian Keskitalo)

Eftermiddags sessionen (13.00-17.00) handlar om ”allt” kring betesbygge samt att tillsammans med Larry, Mike och Hardcore Lures tillverka egna beten. Tips och tekniker som hjälper dig att bli en bättre byggare.

OBS! Begränsat till 30 platser för att ge så bra förutsättningar som möjligt.